fbpx

SEO Оптимизация

Има ли нужда сайтът Ви от SEO оптимизация?

Всеки уеб сайт има нужда от SEO оптимизация. Вашият не прави изключение.

SEO оптимизация от CompassBG. За да бъде уеб сайтът Ви откриваем, задържащ вниманието и печеливш. SEO оптимизираният сайт е класиран на високи позиции при търсене, той е структуриран така, че да задържа вниманието на потребителя и да ги подтиква към контакт с Вас или поръчка. Даваме си сметка, че SEO оптимизацията е труден за възприемане процес. Най-общо казано това е процесът по подобряване структурата, съдържанието и връзките на един уеб сайт. Целта на този процес е съдържанието на сайта да бъде максимално лесно „разчетено“ от търсещата машина. Улеснявайки търсещата машина в разчитането на съдържанието, тя го открива по-бързо по ключови думи и съответно го класира в резултатите на по-добра позиция. Друга важна цел на SEO оптимизацията е да носи на потребителя максимално точна и ясна, добре конструирана информация. Третата важна цел е максимално много други уеб сайтове, с добър рейтинг, да съдържат препратки към Вашия уеб сайт.

SEO оптимизация от CompassBG – За да бъде уеб сайтът Ви сред първите резултати при търсене!

l

Компоненти на SEO оптимизацията

  • OnPage SЕО – Всички действия по SEO оптимизацията, които се отнасят до структурата, съдържанието и функционалността на уеб сайта.
  • OffPage SEO – Всички действия по SEO отимизацията, които се отнасят до препратки от други сайтове към Вашия.
N

Отчитане на резултата при SEO оптимизация:

Както всяка услуга в онлайн пространството, SEO оптимизацията също има обективен измерител. Това разбира се е органичното класиране на уеб сайта при търсене по определени ключови думи. Друг важен резултат, заслужаващ да бъде отчетен е средното време прекарано от потребители в уеб сайта. Той дава представа за това до колко успяваме да задържим вниманието и да презентираме продуктите и услугите на бизнеса.

Основни етапи на SEO оптимизацията:

Проучване на конкурентната среда, в която функционира уеб сайта

За да постигнем по-добър резултат от конкурента, ние трябва да се запознаем с него. За да успеем да класираме уеб сайта Ви пред тези на конкурентите, ние проучваме конкурентната среда и създаваме план за Вашата SEO оптимизация.

Адаптация на уеб сайта

Тук са включени всички действия, които имат за цел изчистване на грешки и недостатъците на сайта Ви.

Същинска част на SEO оптимизация

SEO оптимизацията не е еднократно действие, което да доведе до мигновенен резултата. Тя е процес по прилагане на всички добри практики, които допринасят за по-добро класиране. В най-общия случаи осезаеми резултати от този процес се наблюдават между 30-ти и 45-ти ден от стартиране на SEO оптимизацията