fbpxУслуги

p

Внимание и отношение към всеки проект

За всички проекти отделяме необходимото време, внимание и отношение. За всяка една от Услугите ни предлагаме възможността да обсъдим всички детайли и възможности на лична среща в офиса ни в гр. София или на удобно за Вас място. Държим изключително много на комуникацията с Вас и изграждане на стабилни партньорски взаимоотношения.

С КАКВО МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ…

Изработка на уеб сайт

Изработваните от нас сайтове са с дизайн от най-ново поколение, които са последната тенденция в световен мащаб. На равно с важността на дизайна ние поставяме и правилния маркетингов поглед върху съдържанието и структурата, а ние разбираме от маркетинг и знаем как да предизвикаме инетереса на потребителя и да го задържим върху това, което Вие искате да му кажете.

Предимствата на нашият продукт са:

  • Перфектна визуализация и отлично работещи функционалности на всяко устройство.
  • Изграден според топ тенденциите в света – модерен, пленителен и винаги в час с най-новото.
  • Уникална визия в стила на Вашия бранд, която ще Ви отличи от конкурентите и  грабва потребителите.
  • Структура и съдържание насочени към пораждане, усилване и задържане интерeса и вниманието на Вашия клиент.
  • Адаптивният уеб дизайн (англ. Responsive web design) е подход при изработка на сайтове, при който оформлението на страниците се адаптира към размера на екрана, ориентацията и платформата за всяко едно устройството. Използването на този подход гарантира, че съдържанието на Вашия сайт ще бъде достъпно за различни видове мобилни устройства.
  • Подробни консултации с Вас, за изясняване нуждите на бизнеса

SEO Оптимизация

Какво ли не е казано и изписано, в опит да се промотира SEO оптимизацията и да се представят техниките и действията, водещи до откриваемостта на Вашия сайт … и все пак  остава трудна за разбиране и нуждата от нея, някак несигурна. Това се дължи на пословичната склонност на тесните специалисти в областта, да обрисуват всяко действие и процедура с точните им наименувания и всеки процес с детайлното му описание. Ние знаем колко объркващо е това и си даваме сметка, че може би и ние не бихме могли да осъзнаем напълно процесите по създаване на Вашия продукт. Ето защо ние дефинираме SEO оптимизацията пред нашите клиенти, като всички действия свързани с уеб сайта Ви, водещи в крайна сметка, до посещение на повече настоящи и потенциални клиенти в него. Е….това е! Ако искате да обсъдим малко по-подробно Вашия сайт и обозримите срокове и резултати ние сме насреща.

Фейсбук маркетинг

Няма нужда да отбелязваме, че Facebook е най-разпознаваемата социална мрежа в света. Това, което е по-важно, обаче е че Вашите клиенти също са там. Повечето Ви настоящи и потенциални клиенти посещават социалната мрежа поне веднъж дневно и именно това е мястото, където най-рационално може да бъде таргетирана рекламата ви, така че да достигне до тях. С помощта на задълбочените ни познания за Facebook аудиториите и поведението на потребителите, ние ще Ви помогнем да им се представите.

Можем да Ви говорим дълго за Facebook, но най-важното което искаме да знаете е че Facebook е платформата позволяваща да представим бизнеса на потенциални клиенти с изявени интереси в конкретната област, без да чакаме той да ни потърси … и една малка тайна: Ние го представяме на хора, готови да купуват!

Изработка на лого, визитки, банери

Неразделна част от всяка маркетинг кампания е качественият графичен дизайн. Ще Ви помогнем с впечатляващ, стилен и отличаващ се проект и безупречна реализация. Всички проекти, които изпълняваме са 100% авторски, с внимание към детайла и одобрени от Вас на няколко етапа. 

w

Консултации

Ние вярваме, че понякога на човек му е нужна съвсем малко подкрепа и малко конкретни насоки, за да постигне невероятни резултати в маркетинга. Ако Вие имате интерес в областта на дигиталния маркетинг, но Ви липсва увереност и посока, ние с удоволствие ще Ви консултираме.

Цялостна онлайн маркетинг кампания

При изграждане на цялостна маркетингова кампания за Вашия бизнес ние ще отделим колкото време е необходимо, за да опознаем бизнеса и конкретните Ви нужди. Понякога ще задаваме банални (според Вас) въпроси, друг път ще проучваме успешните примери от Вашия бранш, повече от колкото Вие сте го правили, но в крайна сметка ще вникнем в същината и ще предложим работещ модел и той ще бъде точно толкова обширен, колкото е необходимо.