fbpx

Изработка на уеб сайт

Качествена изработка на уеб сайт … уеб дизайн, който се отличава!

Ние знаем колко Важна е изработката на уеб сайт за Вашия бизнес и ще вложим цялата си енергия в него. Ще получите уеб дизайн и функционалност, които впечатляват.

Стил. Функционалност.
Впечатление.

изработка на уеб сайт заглавна снимка

Изберете качеството при избора на партньор за изработка на Вашия уеб сайт

При изработка на уеб сайт за Вашия бизнес на първо място по важност ще поставим комуникацията и консултациите за всеки аспект на работа. Ние вярваме, че само информираният избор може да доведе до ползотворен резултат.

Доверявайки се на нас, Вие избирате партньор, а не просто изпълнител. Заедно ще създадем един нов продукт, който ще носи Вашето послание и идентичност, както и частица от нашия почерк и дух. Ще го представим на света и ще се грижим за неговото успешно развитие, защото само така ще получим максимума от труда и усилията си както ние, така и Вие.

Заложете на Качествена изработка на уеб сайт и онлайн магазин.

Защото само качеството си заслужава както в крайния продукт, така и в целия процес. Изработваните от нас уеб сайтове и онлайн магазини са с дизайн от най-ново поколение, последна тенденция в световен мащаб. На равно с важността на уеб дизайна ние поставяме и правилния маркетингов поглед върху съдържанието и структурата, а ние разбираме от маркетинг и знаем как да предизвикаме инетереса на потребителя и да го задържим върху това, което Вие искате да му кажете. С нас процесът на изработка и поддръжка на Вашия уеб сайт ще бъде едновременно лек и ползотворен.

Всеки изработен от CompassBG уеб сайт има:

Z

Перфектна визуализация и отлично работещи функционалности на всяко устройство.

Z

Изграден според топ тенденциите в света – стилен, пленителен и винаги в час с най-новото.

Z

Уникална визия в стила на Вашия бранд, която ще Ви отличи от конкурентите и  грабва потребителите.

Z

Подробни консултации с Вас, за изясняване нуждите на бизнеса

Някои от изработените от нас уеб сайтове може да разгледате в секция Проекти

Z

Индивидуални решения, според нуждите на Вашия бизнес и конкретните Ви желания

Z

Структура и съдържание насочени към пораждане, усилване и задържане интерeса и вниманието на Вашия клиент.

Z

Адаптивният уеб дизайн (англ. Responsive web design) е подход при изработка на сайтове, при който оформлението на страниците се адаптира към размера на екрана, ориентацията и платформата за всяко едно устройството. Използването на този подход гарантира, че съдържанието на Вашия сайт ще бъде достъпно за различни видове мобилни устройства.

Изработката на Уеб сайт е най-важният компонент от маркетинговата Ви стратегия

1

Система за управление на съдържанието

Всеки изработен от CompassBG уеб сайт има лесен и удобен контролен панел, с който редакцията и добавянето на съдържание се случва с няколко клика. След изработка на уеб сайта, ще Ви запознаем детайлно с управлението му.

R

Процес на одобрение на проекта в няколко стъпки

Всеки проект подлежи на одобрение от клиента на няколко различни етапа. Така гарантираме, че полученият продукт ще отговаря максимално на изискванията и предпочитанията Ви.

t

Подробни Консултации за всички Ваши въпроси

Преди да старираме изработката на Вашият уеб сайт, както и по време на съвместната ни работа, ще отговорим максимално ясно на всички Ваши въпроси. Независимо дали имате опит в създаването на уеб сайт или не, не се безпокойте да ни питате за всичко.

p

Внимание и отношение към всеки проект

За всички проекти и услуги отделяме необходимото време, внимание и отношение. За всяка една от Услугите ни предлагаме възможността да обсъдим всички детайли и възможности на лична среща в офиса ни в гр. София или на удобно за Вас място.

Z

Професионални насоки

Ако нямате ясна концепция или имате колебания – не се безпокойте! Ще Ви дадем съвети и насоки, както и избор от доказано работещи практики.

Собственост върху продукта

След изработката получавате цялата собственост над продукта и всички данни за достъп. Без скрити годишни такси. 

От нашата практика:

{

Изработката на уеб сайт за всеки клиент е строго индивидуална

По тази причина е от изключителна важност към всеки проект да се подходи спрямо конкретните нужди и изисквания.

{

Лична среща

В повечето случаи (когато това е възможно) тридесетминутна среща за обсъждане на проекта улеснява процеса и спестява време.

{

Понякога „по-малко е повече“

В много случаи добрият уеб сайт залага на стилна визия, прецизност в детайлите и интуитивна структура за лесна навигация.

{

Срок

Изработката на уеб сайт е двустранен процес. По тази причина и срокът е индивидуален. Ще го определим заедно, като ще се съобразим с обстоятелствата.

{

Диалогът е важен

Ние сме Ваш партьор в процесите по изработка, поддръжка и развитие на Вашия уеб сайт. В тези отношения и процеси Диалогът е изключително важен за постигане на отлични резултати.

{

Целта е обща

Крайната цел на партньорството ни е Качествен, Стилен, Функционален уеб сайт и тя е обща. Уеб сайтът е лицето на Вашия бизнес и най-добрата реклама на нашия.

{

Промени в процеса на изработка

Понякога в процеса на изработка на уеб сайта, когато вече има визуализирана структура и дизайн, Вие си изяснявате точните неща, които искате за Вашия проект. Това е повече от нормално.

Някои изработени от нас уеб сайтове

Изработката на всеки успешен уеб сайт започва с детайлно обсъждане. Заедно ще определим целите и обхвата на Вашия…

Ако Ви е по-удобно, изпратете ни директно запитване за изработка на Вашия уеб сайт и ще се свържем с Вас в рамките на работния ден…