fbpx

Изработка на уеб сайт

Уеб дизайн, който се отличава!

Ние знаем колко Важна е изработката на уеб сайт за Вашия бизнес и ще вложим цялата си енергия в него. Ще получите уеб дизайн и функционалност, които впечатляват.

Стил. Функционалност.
Впечатление.

изработка на уеб сайт заглавна снимка

Изработка и развитие на Вашия уеб сайт по индивидуален проект

При изработка на уеб сайт за Вашия бизнес на първо място по важност ще поставим комуникацията и консултациите за всеки аспект на работа. Ние вярваме, че само информираният избор може да доведе до ползотворен резултат.

Доверявайки се на нас, Вие избирате партньор, а не просто изпълнител. Заедно ще създадем един нов продукт, който ще носи Вашето послание и идентичност, както и частица от нашия почерк и дух. Ще го представим на света и ще се грижим за неговото успешно развитие, защото само така ще получим максимума от труда и усилията си. Както ние, така и Вие.

Заложете на Качествена изработка на уеб сайт и онлайн магазин.

Защото само качеството си заслужава както в крайния продукт, така и в целия процес. Изработваните от нас уеб сайтове и онлайн магазини са с дизайн от най-ново поколение, последна тенденция в световен мащаб. На равно с важността на уеб дизайна ние поставяме и правилния маркетингов поглед върху съдържанието и структурата, а ние разбираме от маркетинг и знаем как да предизвикаме инетереса на потребителя и да го задържим върху това, което Вие искате да му кажете. С нас процесът на изработка и поддръжка на Вашия уеб сайт ще бъде едновременно лек и ползотворен.

Концепция. Проект. Изпълнение. Развитие.

Z

Перфектна визуализация и отлично работещи функционалности на всяко устройство.

Z

Изграден според топ тенденциите  – стилен, функционален и винаги в час с най-новото.

Z

Уникална визия в стила на Вашия бранд, която ще Ви отличи от конкурентите.

Z

Подробни консултации за изясняване нуждите
на бизнеса

Някои от изработените от нас уеб сайтове може да разгледате в секция Проекти

Z

Индивидуални решения, според нуждите
на всеки проект

Z

Структура и съдържание насочени към пораждане, усилване и задържане интерeса и вниманието на Вашия клиент.

Z

Адаптивен уеб дизайн (англ. Responsive web design) е подход при изработка на сайтове, при който оформлението на страниците се адаптира към размера на екрана, ориентацията и платформата за всяко едно устройството. Използването на този подход гарантира, че съдържанието на Вашия сайт ще бъде достъпно за различни видове мобилни устройства.

Изработката на Уеб сайт е най-важният компонент от маркетинговата Ви стратегия

Решения, според Вашите нужди

Всеки бизнес е индивидуален и неговото представяне трябва да бъде индивидуално. Заедно ще намерим най-добрите решения, за да представим Вашият уникален бизнес модел.

R

Процес на одобрение на проекта в няколко стъпки

Всеки проект подлежи на одобрение от клиента на няколко различни етапа. Така гарантираме, че полученият продукт ще отговаря максимално на изискванията и предпочитанията Ви.

t

Подробни Консултации за всички Ваши въпроси

Преди да старираме изработката на Вашият уеб сайт, както и по време на съвместната ни работа, ще отговорим максимално ясно на всички Ваши въпроси. Независимо дали имате опит в създаването на уеб сайт или не, не се безпокойте да ни питате за всичко.

p

Внимание и отношение към всеки проект

За всички проекти и услуги отделяме необходимото време, внимание и отношение. За всяка една от Услугите ни предлагаме възможността да обсъдим всички детайли и възможности на лична среща в офиса ни в гр. София или на удобно за Вас място.

Z

Професионални насоки

Ако нямате ясна концепция или имате колебания – не се безпокойте! Ще Ви дадем съвети и насоки, както и избор от доказано работещи практики.

Собственост върху продукта

След изработката получавате цялата собственост над продукта и всички данни за достъп. Без скрити годишни такси. 

От нашата практика:

{

Изработката на уеб сайт за всеки клиент е строго индивидуална

По тази причина е от изключителна важност към всеки проект да се подходи спрямо конкретните нужди и изисквания.

{

Лична среща

В повечето случаи (когато това е възможно) лична среща за обсъждане на проекта улеснява процеса и спестява време.

{

Понякога „по-малко е повече“

В много случаи добрият уеб сайт залага на стилна визия, прецизност в детайлите и интуитивна структура за лесна навигация.

{

Срок

Изработката на уеб сайт е двустранен процес. По тази причина и срокът е индивидуален. Ще го определим заедно, като ще се съобразим с обстоятелствата.

{

Диалогът е важен

Ние сме Ваш партьор в процесите по изработка, поддръжка и развитие на Вашия уеб сайт. В тези отношения и процеси Диалогът е изключително важен за постигане на отлични резултати.

{

Целта е обща

Крайната цел на партньорството ни е Качествен, Стилен, Функционален уеб сайт и тя е обща. Уеб сайтът е лицето на Вашия бизнес и най-добрата реклама на нашия.

{

Промени в процеса на изработка

Понякога в процеса на изработка на уеб сайта, когато вече има визуализирана структура и дизайн, Вие си изяснявате точните неща, които искате за Вашия проект. Това е повече от нормално.

Някои изработени от нас уеб сайтове

Изработката на всеки успешен уеб сайт започва с детайлно обсъждане. Заедно ще определим целите и обхвата на Вашия…

Ако Ви е по-удобно, изпратете ни директно запитване за изработка на Вашия уеб сайт: