fbpx

Дизайн и Изработка на лого

Доверявайки се на нас за дизайна и изработката на Вашето лого, избирате партньор в брандирането на бизнеса си. Ние ще се погрижим да съчетаем желанията и изискванията Ви с доказаните практики. Като краен резултат ще изработим гарантирано оригинално, запомнящо се и стилно лого, което демонстрира потенциала на Вашия бизнес.

Посланията на добрия дизайн и качествената изработка на лого

 

За да се вникне в същността на необходимостта от добър дизайн и изработка на лого е необходимо да се погледне отвъд клишетата. Да, „логото е лицето на бизнеса“ и „логото е първото послание, което отправяте“, но за да са вярни тези твърдения, има нещо което ги обуславя. Истината е в това, че подхода и вниманието към детайла при изработката на лого за един бизнес, говорят за отговорността и вниманието към всички начинания. Голяма част от решенията се взимат на подсъзнателно ниво и вашите клиенти не правят изключение. Те ще изградят първото си впечатление за Вас, именно на база първите графични елементи, особено що се отнася до уеб пространството и уеб сайта Ви.

Една от най-малките, а в същото време особено важна инвестиция е именно инвестицията в балансирано, качествено и вдъхващо доверие лого.

За да осигурим правилното и стилно представяне на Вашия бизнес, изградихме процеса при дизайн и изработка на лого в няколко основни стъпки:

Запознаване с бизнеса и нуждите Ви

Неминуемо, за да бъдем Ваш успешен партньор е необходимо да опознаем в детайли както бизнеса, така и бранша Ви. Само по този начин ще можем да създадем значим и работещ продукт.

Изработка на проект в 3 варианта

За да бъде крайният резултат едновременно стилен и практичен и да припознавате посланието си в него, ще Ви представим няколко варианта на концепции.

Коментар и промени по концепция

След като заедно изберем най-подходящия вариант за дизайн и изработка на Вашето лого, ще доразвием проекта след насоки от Ваша страна.

Готов продукт

Получавате новото си лого в подходящи формати за всяка необходимост: pdf, png, jpeg, psd.

Последно изработихме:

Дизайн и Изработка на визитни картички

Обещаваща среща с потенциален голям клиент. Знаете, че имате продукта / услугата, която ще го впечатли. Знаете, че имате подхода, който ще го спечели. А уверени ли сте във Вашата визитна картичка? Всяка важна среща започва или завършва с вашата визитна картичка, оставете правилното впечатление и усещане у събеседниците си.

Дизайн и Изработка на уеб банери

В основата на всяка успешна маркетинг кампания са подходящите банери. Перфектната комбинация от цветове, размери и точни послания прави разликата между качествения и посредствения банер.